80 jaar DAF Bus Historie

DAF museumdagen 2011Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober vinden in het DAF Museum weer de museumdagen plaats. Een jaarlijks terugkerend evenement waar duizenden belangstellenden op af komen. De DAF Museumdagen zijn in de eerste plaats bedoeld voor de vele donateurs van het museum. Zij krijgen gratis toegang. Ook is het weekend bedoeld om nieuwe donateurs te werven. Tijdens de DAF Museumdagen is niet alleen de normale collectie te bewonderen, ook vele hobbyclubs- en organisaties geven acte de presence. Uiteraard is de museumwinkel op beide dagen geopend.

“De museumdagen staan dit jaar volledig in het teken van 80 jaar DAF Bus historie“, aldus Ton Cox, manager van het DAF Museum. “We geven een compleet overzicht, van de allereerste, door DAF zelf gebouwde bus tot de allernieuwste bussen en touringcars die ‘Powered by DAF’ zijn. In totaal hopen we zo’n 65 bussen tentoon te kunnen stellen.”

Meer informatie is te vinden op: www.dafmuseum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.