Nog even en het is weer lente in het land, tijd dus om erop uit te gaan. Ben je eigenaar van een klassieke auto, of ben je een liefhebber, en heb je zin in een toegankelijke classic car rally door het Groene Hart? Schrijf dan nu in voor de ‘Classic Car Voorjaarsrally 2011’, een mooie rally om er lekker in te komen die op zondag 10 april a.s. door Avalon EvenementenCHROME -the exclusive driving experience- en R.C.D. – Rally’s Carine Dubois wordt georganiseerd, in samenwerking met Restaurant Hoeve Kromwijk te Zoetermeer.

De deelnemers worden rond het middaguur ontvangen bij Restaurant Hoeve Kromwijk, waarna zij na de briefing stuk voor stuk van start gaan voor een mooie rit door de polder. Chauffeur en navigator vinden hun route aan de hand van het routeboek en onderweg wordt enkele keren gestopt voor een kleine klassementsproef of voor een pitstop bij een gezellige landelijke locatie. De equipe die de juiste route rijdt en het beste scoort tijdens de opdrachten die onderweg worden verstrekt wint de beker. Er wordt afgesloten met een gezellige borrel, bij mooi weer op het terras van Hoeve Kromwijk.
Er kan aan deze voorjaarsrally worden deelgenomen met auto’s van 30 jaar of ouder (bouwjaar tot 1980).

header re voorjaarsrit 2011 1295911707

Programma
11.30 u   Ontvangst bij Hoeve Kromwijk met koffie, thee en een lekker broodje
12.30 u   Woord van welkom en briefing
13.00 u   Start Voorjaarsrally 2011
15.00 u   Pitstop in de polder
17.00 u   Finish bij Hoeve Kromwijk – aangeklede borrel met prijsuitreiking
18.30 u   Einde Voorjaarsrally 2011

Inschrijven
Het inschrijfgeld bedraagt € 70,00 euro per equipe, inclusief broodjeslunch, consumpties onderweg en de gezellige borrel na afloop.

Je wordt eventueel de mogelijkheid geboden om een klassieker te huren voor deze dag, neem hiervoor contact op met de organisatie.

Meer informatie en aanmelden:

Ruud Steggerda
079-3432709
info@rallyevenementen.nl
Eric van der Maarel
070-3387272
info@chrome.nl
Carine Smith-Dubois
070-3645785
carine.smith@xs4all.nl

Of vul in onderstaand formulier je gegevens in.

[contact-form subject=”Inschrijving Groene Hart Classic Car Voorjaarsrally” to=”info@rallyevenementen.nl”] [contact-field label=”Naam deelnemer 1″ type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Naam deelnemer 2″ type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Ik rijd in een (merk/type/bouwjaar)” type=”text” /] [contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Comment” type=”textarea” /] [/contact-form]

moz screenshot 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.