Zwolle – Assen – 28 mei 2012

Nieuw en exclusief voor Porscherijders!

Dit jaar gaat de 100 Miles Road Challenge op 28 mei van start in de hoofdstad van Overijssel, Zwolle. Een fantastische route in het noordelijke gedeelte van Nederland met een bezoekje aan onze oosterburen. In de route is een “Autobahn” opgenomen zonder snelheidslimiet…

Langs prachtige natuurgebieden, kastelen en monumenten hebben we de mooiste “curven” van Nederland in kaart gebracht. Middels een “bolletje-pijltje” rit kunnen de equipes de juiste route vinden en deelnemen aan de Porsche Edition van “100 Miles Roadchallenge 2012”.

porsche 100 miles

Paddock Porsche
De finish is op het TT-Circuit van Assen op “Paddock Porsche 2012”. Hier mogen de deelnemers een aantal rondes vrij rijden op het circuit waarna aansluitend het buffet wordt geopend. Om 18:00 uur is de prijsuitreiking waarbij prachtige prijzen zijn te winnen waaronder exclusieve Porsche Design Brillen, Meguiar’s Car Care Pakketten. Bovendien gaat het inleggeld van de winnaars naar KiKa.

Naast een volledig verzorgde rit met uitgebreide lunch en versnaperingen, ontvangt iedere equipe dit jaar de Porsche Design goodiebag. Porsche Design bestaat dit jaar 40 jaar en daarom zal de tas extra goed gevuld zijn. Naast een aantal exclusieve vouchers bedraagt de waarde van de inhoud momenteel ruim meer dan het inschrijfgeld voor deelname!

SPECS:
100 Miles Road Challenge 2012, Porsche Edition
28 mei 2012 Datum: pinkstermaandag
Locatie Start: Zwolle
Locatie Finish: TT-circuit Assen
Afstand: 100 Miles (ca 160 km)
Overig: Porsche only

Gratis toegang Paddock Porsche & Duitse Autosport Festival, TT-Circuit Assen

Inclusief:
Verzorgde lunch
Verzorgd buffet
Porsche Parade op het Circuit
Prijs per Equipe van 2 personen: € 150,-

Let op, vroegboektarief tot 15 april is € 130,-!

via 100 Miles Challenge Porsche Edition – Porsche Scene Live.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.