nierstichtingrally-1

Op zaterdag 22 juni 2013 wordt al weer de 12e editie van de Nationale Nierstichting Rally verreden. Een belangrijk deel van de opbrengst gaat naar de Nierstichting.

De inschrijving is al geopend en er wordt geadviseerd uw inschrijving tijdig te doen! U wordt een mooie en uitdagende route aangeboden, die door unieke Nederlandse landschappen zal voeren. De rally zal worden afgesloten met het inmiddels traditionele sfeervolle dinerbuffet.

Het globale programma is als volgt:

08.30 uur : Ontvangst en ontbijt
Vanaf 09.30 uur : Start van de rally
10.30 uur : Koffiestop en behendigheidsproef
12.00 – 14:00 uur : Lunch
16.00 uur : Finish en prijsuitreiking, aansluitend dinerbuffet

nierstichtingrally-2

De route wordt zo opgezet dat deze zowel voor de ervaren rijders als voor beginnende equipes een aangename uitdaging zal zijn. De deelnemende auto’s mogen niet jonger zijn dan 30 jaar. Heeft u echter een heel bijzondere jongere auto, dan bent u welkom in de speciale klasse voor non-klassiekers. De deelnemers wordt een uitdagend parcours voorgeschoteld, waarbij verschillende navigatietechnieken (bol-pijl, ingetekende lijn, grensbenadering en puntenrit) aan bod komen. Ook een ‘regularity’ maakt onderdeel uit van de route, die wederom zo’n 180 km zal bedragen.

Tot ziens op zaterdag 22 juni 2013 aan de start van de 12e Nierstichtingrally!

Organisatie: www.2convince.com

 

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.