Zwijndrecht – zaterdag 17 september

De jaarlijkse Rally van Rotary Zwijndrecht Waal en Devel voor oldtimers en moderne auto’s staat weer op het programma. Op zaterdag 17 september 2016 beginnen tientallen equipes weer aan de ontspannen en recreatieve navigatietocht. 

Rotary Zwijndrecht-2

U kunt meedoen in uw eigen ‘gewone’ auto of cabrio in de Tourklasse, of in uw ‘classic car’ (ouder dan 25 jaar) in de Vintageklasse. Net als vorig jaar zal de rit uit twee delen bestaan: eerst een traditionele puzzelrit gevolgd door een zogenaamde “pijlen kortste route” parcours. De uitzetters hebben toegezegd dat ook de ongeoefende rijders deze uitgezette route geheel zullen kunnen uitrijden.

Gelijk aan voorgaande edities staat ook dit jaar een goed doel centraal, te weten S.V. GIO. Deze stichting is in 2008 opgericht door Giovanni van Bronckhorst, oud-voetbalinternational en huidige trainer van Feyenoord. S.V. GIO is een naschools sport- en onderwijstraject van 20 weken voor kinderen uit groep 7 en 8 met een leerachterstand. Kijk op www.svgio.nl om meer te weten te komen over het goede werk van deze stichting.

Rotary-Zwijndrecht-1

Inschrijven
Inschrijven voor het  evenement kan op www.rotaryrally.nl. De inschrijfkosten bedragen €65,00 euro per equipe van twee personen. Dit is inclusief een routebeschrijving, een fraai rallyschild, een lunchpakket en een aantal consumpties. Ook kan worden ingeschreven voor het uitgebreide rallybuffet dat na afloop plaatsvindt bij Ames in Zwijndrecht. De kosten hiervoor bedragen €20,00 euro per persoon.

Kijk voor meer informatie op www.rotaryrally.nl

Jouw rally ook op www.rallyevenementen.com? Mail naar de redactie.
rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.