Van 11 t/m 14 augustus 2016 is het Landgoed Middachten in de Gelderse gemeente Rheden het decor voor de 16e International Citroën Car Club Rally.

16th Citroën Worldmeeting!

De ICCCR is een vierjaarlijks internationaal Citroën evenement. De World Meeting, zoals het ook vaak wordt genoemd, heeft als doel zoveel mogelijk Citroëns, klassiek en modern, op een plaats bij elkaar te brengen en daarmee een zo breed mogelijk publiek te trekken.

Het programma van vierdaags evenement voor Citroën-liefhebbers en Citrofielen is dusdanig omvangrijk dat een verwijzing naar de website van het evenement ronduit de makkelijkste weg is. Klik hier voor een overzicht van het evenemententerrein en het complete programma.

ICCCR-1

Total Tour
Vrijdagmiddag 12 augustus presenteert de ICCCR2016 in samenwerking met TOTAL een bijzondere toerrit. Aangevoerd door een Citroën, bestuurd door Benoit Ortegat, directeur van Total Nederland, zal een lange sliert Citroëns zich van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid slingeren.Inschrijven kan tijdens de ICCCR bij het centrale steunpunt. Zorg dat u er op tijd bij bent, want met maximaal 100 deelnemende voertuigen geldt onverbiddelijk le plein, c’est plein (vol=vol)!

Toertocht door de Achterhoek
Vrijdag 12 augustus 10.00 uur zal er ook een gezamenlijke start zijn vanaf parkeerplaats P2. Een routebeschrijving is af te halen bij het infopunt of te downloaden via onderstaande button.
De toertocht voert u door het mooie coulisselandschap van de Achterhoek, een streek in de provincie Gelderland. Plaatsen die onder andere worden aangedaan zijn Brummen (Autogallery Classics and Sportscars), Bronkhorst (het kleinste stadje van Nederland), Zutphen en Doesburg (2 Hanzesteden met vele bezienswaardigheden), Lochem (met zijn statige herenhuizen), Zwiep (molen), Ruurlo (waar kinderen kunnen genieten van het Doolhof, het Kabouterpad of het Klimbos).
De route is ongeveer 100 km lang. Er zijn onderweg volop gelegenheden om te stoppen voor een hapje en/of een drankje.

ICCCR-2

 

Jouw rally ook op rallyblog www.rallyevenementen.com? Mail de redactie.
rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.