Zoetermeer – 20 mei 2017 ->

Op zaterdag 20 mei 2017 zal voor de 17e keer de Oldtimerdag Zoetermeer georganiseerd worden in de historische kern van Zoetermeer. Dit evenement in en rond de Dorpsstraat is klein begonnen maar inmiddels uitgegroeid tot een leuk dagje uit voor het hele gezin en speciaal voor de liefhebbers van cultureel erfgoed.

dorpsstraat

Dit jaar is het thema ‘Uit in Nederland in de 40, 50 en 60’er jaren’. Voertuigen die onder deze noemer vallen krijgen speciale aandacht en worden centraal opgesteld in de straat, nadat zij mogelijk hebben deelgenomen aan de tourrit. Gezien het formaat van sommige voertuigen zal dit jaar een groot deel van de Pilatusdam ingericht worden als themaplein. Hier richten we een campingterrein op in de stijl van de 50”er jaren met o.a. klassieke campers. Het wordt een vakantiebeleving uit uw jeugd!

Zoals al genoemd werd, bestaat de Oldtimerdag uit een concours d’élégance en een tourrit die elk jaar uitgezet wordt door het prachtige groene hart van onze provincie. Met leuke vragen en opdrachten voor onderweg. De route van rond de 100 kilometer zal u weer aangenaam verrassen.

Meer informatie op www.oldtimerdagzoetermeer.nl

Jouw oldtimerdag of klassiekertoer ook op https://rallyevenementen.com? Mail naar de redactie.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.