Ruurlo – Vrijdag 20 april 2012

Beste rallyrijders!

Wat is de essentie van rally rijden?? De weg weten, vooruit denken, de route plannen en samenwerken. Dit zijn nu precies zaken waar patiënten die ons centrum bezoeken problemen mee hebben, omdat ze de ziekte van Alzheimer hebben.
Vergeetachtigheid is lastig; deze klachten staan patënten in de weg bij het uitvoeren van de normaalste handelingen, zeker wanneer de ziekte al jong begint, zoals bij veel van onze patiënten. Help ons om de ziekte van Alzheimer op jonge leeftijd te onderzoeken, om zo behandeling voor alle patiënten met Alzheimer mogelijk te maken!

Meerijden is meehelpen!

Professor dr. Philip Scheltens
Directeur VUmc Alzheimercentrum en neuroloog

86462711 53b2 426a 85b8 84573bee44e3

Deelname aan de Alzheimer Rally
Er kan deelgenomen worden met bijzondere auto’s, klassiekers, cabrio’s en sportscars, ongeacht het bouwjaar. Wij streven er naar om u en uw partner een onvergetelijke sportieve en recreatieve dag te laten beleven. Het maximaal aantal toe te laten auto’s hebben we gelimiteerd op 100.

Er kan deelgenomen worden in twee klassen, de Sportklasse voor meer ervaren equipes of in de Tourklasse voor deelnemers met weinig of geen ervaring.

Route
De route van de rally voert over schitterende en stille wegjes in de Achterhoek. Er kunnen stukken onverhard in voorkomen, karakteristiek voor de Achterhoek, maar deze zijn, ook bij mindere weersomstandigheden, zeer goed berijdbaar. De lengte van de route zal voor de Sportklasse maximaal 200 kilometer bedragen en voor de Tourklasse circa 170 km.

Start en finish
Zowel de start als de finish zijn bij de Orangerie van Kasteel Ruurlo in Ruurlo gelegen in het midden van de Achterhoek.

a6264375 d616 4885 c933 aff1cab2703a

Inschrijven en meer informatie op : www.alzheimerrally.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.