lochem-1

Achterhoek – 30 november 2013

Tour de Gazet editie Lochem gaat, zoals de naam al laat raden, zich afspelen rond om Lochem.

Vanaf Hotel Bon’Aparte zal er een rit worden uitgezet voor zowel een Sportklasse (ca. 250km) als Tourklasse (ca. 210km). Rond 9:00 uur zal de eerste deelnemer starten voor het ochtendetappe welke onderverdeelt is in 3 trajecten met verschillende kaartleessystemen. Voor de lunch wordt teruggekeerd naar de startlocatie in Lochem.

Tijdens de ca. 1 uur durende pauze wordt u voorzien van heerlijke lunch. De middagetappe zal bestaan uit 2 trajecten die de deelnemers door een ander deel van ons wedstrijdgebied zal voeren. Bij terugkomst wordt u ontvangen met een drankje en een hapje en terwijl de deelnemers hier van genieten zal de rekenkamer de officieuze uitslag zo spoedig mogelijk bekend maken. Daarna volgt de officiële uitslag en de prijsuitreiking.

Doel van de Tour de Gazet is om de deelnemers een leuke uitdagende rit te laten rijden en er een gezellige dag van te maken. In de ogen van de uitzetters betekent dit dat het kaartlezen geen moeilijk “puzzelwerk” gaat worden maar dat de deelnemers wel zo nu en dan even goed bij de les moeten zijn. Met het oog op een “vlotte” uitslag zal de moeilijkheidsgraad in de morgen waarschijnlijk hoger liggen dan in de middag.

Verschijn dus fris aan de start! (overnachting in de startlocatie is mogelijk).

Organisatie en inschrijven: Stichting de Meetlat (www.tourdegazet.nl)

De kosten voor dit leuke en uitdagend evenement zijn € 175,00. Inclusief:

Klik hier om rechtstreeks naar het inschrijfformulier te gaan.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.