Bodegraven – zaterdag 10 september 2011

bco logo 2011Zaterdag 10 september staat de eerste lustrumrit van de Bodegraafs Classic & Open op de agenda. Wat vijf jaar geleden aarzelend begon is inmiddels uitgegroeid tot een traditie, een vast onderdeel van de Jaarmarkt. Na vier succesvolle ritten zijn we vastbesloten om van deze jubileumrit iets héél bijzonders te maken. En daarbij mag en wil je natuurlijk niet ontbreken.

We verzamelen ’s ochtends weer in het centrum van Bodegraven, de exacte plaats maken we later bekend. Om half elf vertrekt de eerste auto. Deelname staat open voor iedereen met een klassieker of een cabrio. Net als andere jaren verwachten we weer een bonte stoet aan deelnemers.

Bodegraven Classic & Open 2011

De route voert door een schitterend gebied. Onze randstedelijke delta biedt heel veel moois, dat zult u wederom ontdekken. De uitgezette rit heeft een uitdagend karakter, bestuurder en navigator zullen goed moeten samenwerken om de juiste route te rijden. Onderweg is er voldoende ruimte voor verpozing: er is een koffiestop gepland, er staat een lunch gereed en na de finish kunt u deelnemen aan een afsluitend diner.

We eindigen dit jaar weer op Fort Wierickerschans, een prachtige ambiance om met elkaar nog wat na praten over onze liefhebberij en andere zaken die de moeite waard zijn. De kosten bedragen 125 euro per equipe (koffiestop voor eigen rekening).

bco 2Geeft u zich nu al op! We hebben daarvoor weer een speciale website geopend. Daar kunt u ook de foto’s van de afgelopen jaren nog eens terugkijken. Ook dit jaar zal weer een fotoreportage worden verzorgd.

Aanmelden kan vanaf nu. Ga hiervoor naar www.bodegravenclassicopen.nl. Uw bijdrage dient voor 1 september te zijn gestort op bankrekeningnummer 30.88.69.362 t.n.v. Equipe onder vermelding van BCO 2011.

Wij zien uw aanmelding met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

De organisatoren
Hans van Dam
Jan Oostveen
Henri Stolwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.