RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Peelrand Classic 2011: Is uw klassieker al uit zijn winterslaap?

Het nieuwe seizoen komt er aan, nog een paar maanden en de lente is weer in het land. Tijd om eens na te denken over de ritten waaraan u wilt gaan deelnemen.

In Limburg dient zich de eerste mogelijkheid aan op 15 mei a.s., dan organiseren AC Gaef um Gaas uit Venlo en de ASC van Hornerijders uit Weert weer hun jaarlijkse gezamenlijke Klassieker evenement de PeelRand Classic.

Voorheen werd de rit nog verreden onder de naam Peelrand Classic Tour. Het is niet alleen een nieuwe naam maar ook het elan van de rit is vernieuwd. Zo is de website www.peelrandclassic.nl sinds kort in de lucht. Hier vindt u alle informatie over de rit en kunt er ook online inschrijven.

De PeelRand Classic biedt u een dagvullend programma, waarbij u middels een eenvoudige kaartleesrit langs de mooiste plekjes van het Noord-Limburgse land geleid wordt. Bij voldoende interesse wordt ook de mogelijkheid geboden om de rit volgens het BolPijl systeem te rijden.

Bij voldoende deelname wordt vooraf (maart/april) een cursus “Kaartlezen voor beginners” georganiseerd. Op eerder genoemde website kunt u terecht voor verdere informatie.

Op 17 april a.s. is het mogelijk om aan een oefenrit volgens hetzelfde reglement deel te nemen bij de ASC van Hornerijders in Weert.

Kortom wie volop van zijn Klassieker wil genieten mag een bezoekje aan www.peelrandclassic.nl niet overslaan.

Over Ruud Steggerda

Conceptdenker en event creator, bedenkt concepten voor rally's en (business) events, beheerder van rallyblog www.rallyevenementen.com.

Meest gelezen

DelftsBlauwRit dit jaar op 27 september 2015
Rivierenlandrally op zondag 7 oktober 2012
AMSTERDAM RALLY CC&C
Floravontuur Voorjaarsrally & Businessborrel

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: