RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Tulpenrallye steunt ook dit jaar weer Oud voor Behoud

Doelstelling van De stichting Oud voor Behoud is om namens de oldtimerliefhebbers een zichtbare bijdrage te leveren aan het natuurbehoud . Ruim 300.000 oldtimerfans genieten immers jaarlijks met hun klassieker van al die mooie binnenroutes die ons land kent. En de laatste jaren zijn de begrippen duurzaam en milieu , zeker in relatie tot auto rijden , een vast punt op de maatschappelijke agenda geworden. Zo ook bij de organisatie van het grootste oldtimer rallye event , de International Historic Tulpen Rallye.

Daarom sponsort de IHTR al enkele jaren de stichting Oud voor Behoud om door middel van de aanleg van een echt IHTR bos op een duurzame wijze een bijdrage te leveren aan het in stand houden van de balans in onze atmosfeer. In 2009 is er in Nuenen ( Noord Brabant) een eerste aanzet gegeven voor de aanleg van dit IHTR bos. De heren Dries Jetten en Frank Pauli hebben gezamenlijk door de aanplant van de eerste boom hiertoe een aanzet gegeven. Op onze site www.oudvoorbehoud.nl kunt u de foto’s van dit heugelijke feit zien.

De beheerder en de eigenaar van het bosgebied waarderen dit initiatief dermate dat zij besloten hebben om het IHTR/OudvoorBehoud Bos op een geheel eigen perceel, van maar liefst 35.000 m2, verder te laten uitbreiden. Dit perceel ligt aan de Schoutse Vennen te Nuenen en biedt ruimte voor een aanplant van ca 6.000 bomen. ( Essen, eiken of beuken ).

Op zaterdag 12 maart is de volgende aanplantdag gepland. U bent met het hele gezin van harte welkom!

Over Ruud Steggerda

Conceptdenker en event creator, bedenkt concepten voor rally's en (business) events, beheerder van rallyblog www.rallyevenementen.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 07/03/2011 door in Algemeen, Rallyinfo en verslagen en getagd als , , , .

Meest gelezen

Zelf een rally organiseren?
Standaard Reglement Regelmatigheidsritten
MKB Duiven Rally - Benefietrally voor max. 50 equipes
Kaartlezen voor beginners en gevorderden

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: