RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

OLDTIMER DAG ZOETERMEER DORPSSTRAAT – 21 mei 2011

Voor de 11e keer wordt de Oldtimer dag in Zoetermeer georganiseerd.

Heel even leek het erop, dat het succesvolle festival niet door kon gaan, daar er een “veiligheidsoverweging “ was. Het festival zou mogelijk verplaatst gaan worden. Dit zou werkelijk zonde zijn. Met een deelnemers veld van ruim 140 auto’s en een bezoekersaantal van gemiddeld 9000 mensen is dit evenement niet meer weg te denken van de Zoetermeerse evenementenkalender.

De kern van het succes zit in de locatie en deze is uniek; start, finish en concours d ‘élégance in de oude kern van Zoetermeer: De Dorpsstraat.

Het thema van 2011 is Duitsland. Er is gekozen voor dit thema, omdat het dit jaar het precies 125 jaar geleden is dat Carl Benz begon met het produceren van het eerste automobiel en daarmee mede een begin maakte met een totaal ander aanzien van de wereld. Duitsland en dus Mercedes Benz zullen centraal op het evenement staan, maar er wordt niet getornd aan de succesformule; het evenement staat op open voor alles wat mechanisch kan voortbewegen!

Om 10.00 uur begint de toertocht door de mooie streek rond Zoetermeer. Eenvoudige opdrachten moeten zorgen voor een wedstrijdelement, maar is absoluut geen voorwaarde om mee te rijden. De rit is circa 95 kilometer. Vanaf 11.00 uur zullen de diverse thema’s al uitgebeeld worden in de Dorpsstraat en de voertuigen opgesteld worden.
Vanaf 13.30 uur komen de eerste toerrijders weer de straat binnen en worden opgesteld.
Er zijn bekers te winnen voor de deelnemers aan de tocht, die de opdrachten goed hebben vervuld. Tevens zijn er weer bekers voor degene, die op de meest originele wijze met zijn voertuig het verleden uitbeeld. De ondernemers in de straat spelen in op het Duitse thema d.m.v. kleding, muziek, vermaak en eten. Vanaf diverse terrassen zal het weer genieten zijn.

U kunt zich aanmelden via www.dorpscentrum.nl U vindt een inschrijfformulier waar u al uw gegevens en die van uw voertuig kunt achterlaten. Let op dat u alle volledig invult, en aangeeft of u meedoet aan het Concours de Élégance, de tourrit of beide. Een deelnemer aan de tourrit finisht altijd in de Dorpsstraat, dus wij zien uw deelname aan het concours de élégance natuurlijk graag als aanvulling op de prachtige tourrit! U ontvangt binnen enkele dagen bevestiging van uw inschrijving.

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar info@dorpscentrum.nl
Kosten tourrit € 14,50 per auto inclusief rallyschild en 2 lunchpakketten.

De organisatie wordt mede ondersteund door Stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer en winkeliersvereniging Dorpsstraat.

Organisatie Winkeliersvereniging Dorpsstraat

Jacques Boonekamp
06-53814740
Erik van Lieshout
06-42250671

Over Ruud Steggerda

Conceptdenker en event creator, bedenkt concepten voor rally's en (business) events, beheerder van rallyblog www.rallyevenementen.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Meest gelezen

DelftsBlauwRit dit jaar op 27 september 2015
Rivierenlandrally op zondag 7 oktober 2012
AMSTERDAM RALLY CC&C
Floravontuur Voorjaarsrally & Businessborrel

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: