RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

27e Nationale Oldtimerdag Lelystad – Zondag 19 juni 2011

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is een jaarlijks terugkerend evenement, dat plaatsvindt op de derde zondag in juni (vaderdag). Ieder jaar weten ruim 400 historische automobielen de weg naar Lelystad te vinden. Deze oldtimermeeting is uitgegroeid tot de grootste in haar soort in ons land en is gratis toegankelijk. Bij voorgaande edities kwamen er gemiddeld 25.000 bezoekers een kijkje nemen. De speciale presentaties van bijzondere en exclusieve  automobielen, de muzikale omlijsting, een curiosamarkt en aantrekkelijke vormen van straattheater maken het programma compleet en de moeite waard.

De deelnemende automobielen worden naar leeftijd onderverdeeld in vijf categorieën met daarnaast een Master Class waarin de winnaars van voorgaande jaren zijn ondergebracht. Iedere klasse wordt (vrijwillig) beoordeeld door een deskundige jury. Naast het klassement per categorie is er een algemeen winnaar van de dag (hoogste toegekende punten totaal).

De 27e editie op zondag 19 juni presenteert opnieuw mooie en bijzondere automobielen uit prive bezit en van professionele collectioneurs. Ondanks de toch wat mindere economische situatie hebben wij onze sponsors bereid gevonden om ook dit jaar de Nationale Oldtimerdag te ondersteunen zodat wij samen met de oldtimerbezitters het publiek een prachtige dag kunnen bieden. Een eendaagse museale rijdende topcollectie.

Aanmelden voor dit ieder jaar weer opnieuw uitzonderlijke en vooral gastvrije evenement kan via www.oldtimerdaglelystad.nl 

Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Over Ruud Steggerda

Conceptdenker en event creator, bedenkt concepten voor rally's en (business) events, beheerder van rallyblog www.rallyevenementen.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 27/04/2011 door in Agenda, Evenementen bezoeken en getagd als , , .

Meest gelezen

Contact
Beaujolais Trophy Friesland 2012
Classic Car Rally
Fromanteel Generations Rally 2020

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: