RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Womens Powerrr Rally 2011 – Zaterdag 21 mei 2011 (Ladies Only)

Doe mee met de Womens Powerrr autorally op zaterdag 21 mei a.s.

De Stichting Women Powerrr organiseert jaarlijks haar eigen evenement. Daarbij is zij geheel afhankelijk van bedrijven en sponsoren maar ook van artiesten en bekende Nederlanders. Door hun medewerking of financiële ondersteuning is zij in staat jaarlijks een aanzienlijk bedrag te schenken aan een goed doel. In dit kader organiseren wij op zaterdag 21 mei 2011, alleen voor dames, een sportieve autorally over de mooie Zuid-Hollandse eilanden. Samen met een leuke vriendin navigeert u aan de hand van een routeboek en maakt u kennis met de prachtige omgeving en de vele facetten van de klassieke rallysport. Onderweg lost u vragen op waarmee u punten kunt scoren. Teamwork is tijdens deze rally dus zeker vereist! Op de route zijn er natuurlijk enkele pitstops gepland, voor een drankje en een smakelijke lunch. Tijdens de afsluitende borrel wordt bekend welk Powerrr duo zich de winnaar van de rally mag noemen en de beker mee naar huis mag nemen. Daarna volgt een diner met een feestelijk avondprogramma, met leuke verrassingselementen, waar ook uw partner van harte welkom is!

Wilt u meedoen aan deze geweldige Womensdag? Vul dan direct het aanmeldingsformulier in. De kosten voor deelname bedragen € 195,00 per persoon, inclusief rally, versnaperingen, lunch, diner en feestavond. Wanneer uw partner deelneemt aan het diner en de feestavond betaalt u hiervoor € 95,00. Naast een gezellige en spectaculaire dag steunt u met uw deelname het doel van de Stichting. Wij hopen dan ook aan het einde van de avond enkele cheques aan deze goede doelen te kunnen schenken.

Hopelijk tot zaterdag 21 mei,
Stichting Womens Powerrr

Meer info: http://womenspowerrr.com/

Over Ruud Steggerda

Conceptdenker en event creator, bedenkt concepten voor rally's en (business) events, beheerder van rallyblog www.rallyevenementen.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Meest gelezen

Classic Car Rally
Peelrand Classic - Toegankelijke rally met 4 klassen
Venniper Koninginnerit
10e Miglia Daventria

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: