RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

16e Classic Gelderlandrit – zaterdag 4 juni 2011

De 16e Classic Gelderlandrit wordt verreden op zaterdag 4 juni 2011.

Na vele jaren vanuit “De Peerdestal” in Ellecom te zijn gestart en gefinished hebben wij voor de 16e editie gekozen voor een nieuwe locatie, “De IJsselhoeve” in Doesburg.

Restaurant & Partyboerderij “De IJsselhoeve”, een geheel gerestaureerde Boerenhofstede is gelegen in een schitterend rivierenlandschap op ongeveer 100 meter van een zijarm van de Gelderse IJssel, iets ten noorden van de mosterdstad Doesburg. In het met agrarische werktuigen en gereedschappen ingerichte interieur heerst een knusse gezelligheid en een sfeervolle warmte waar ieder feest weer een happening is. Zelfs de inpandige originele waterput uit 1650 ontbreekt niet. De historische voertuigen komen in deze ambiance op het grote parkeerterrein geheel tot hun recht.

Het zal u bekend zijn dat de Classic Gelderlandrit ieder jaar een grote schare enthousiaste deelnemers trekt. Het maximum aantal toe te laten equipes hebben wij voor 2011 op 160 gesteld zodat u tijdig dient in te schrijven. De inschrijving wordt op 1 november 2010 opengesteld.

Ook in 2011 zal gestart kunnen worden in de sportklasse voor de ervaren equipes en in de toerklasse voor de minder ervaren of beginnende deelnemers. Automobielen die voor 1950 zijn gebouwd starten in de Vintageklasse. Ingeschreven kan worden voor de Sporting Trophy of de Tourist Trophy. Voor de laatst genoemde klasse is de route gebaseerd op het “bolletje-pijltje”-systeem met de nodige aanvullende informatie, zodat u op een ontspannen manier de fraaie route door het Gelderse landschap kunt volgen.

De inschrijving is inmiddels gesloten. Klik hier voor de deelnemerslijst.

Meer informatie is te vinden op: www.gelderlandrit.nl

Over Ruud Steggerda

Conceptdenker en event creator, bedenkt concepten voor rally's en (business) events, beheerder van rallyblog www.rallyevenementen.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Meest gelezen

Navigatiecursus voor beginners - 3, 10 en 24 oktober 2011
Fromanteel Generations Rally 2020

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: