RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Waalre Classic Car Rally telt 100 equipes

Waalre – Zaterdag 27 augustus 2011

Eén van de meest succesvolle rallyevenementen is de Waalre Classic Car Rally. De 2011 editie was in mum van tijd fully booked; voorinschrijven voor het volgend jaar is alweer mogelijk. De organisatie schrijft het volgende over de dagindeling:

‘De route van de rally is zo uitgezet dat het voor iedere rallyrijder een aantrekkelijke ervaring zal zijn. We blijven in het zuiden van het land. Het wordt een fraaie autotocht door het Brabants landschap. We komen op tijdens de tocht door waterland en heuvelland. Naast de uitdaging om de route zo nauwkeurig mogelijk te rijden, komt u op de meest mooie plekken die u normaal niet zult vinden. Wij rijden in 1 moeilijkheidsklasse. Voor technische ondersteuning en evt. transport bij pech is hulp beschikbaar van 2 serviceauto’s met ervaren monteurs.

Samen met de Gemeente Waalre ontvangen wij u graag op 27 augustus vanaf 08.30 uur met koffie en broodjes op de markt in Waalre. Vanuit de kiosk klinkt de muziek van de harmonie. Daar nemen de equipes de rallybescheiden in ontvangst. De eerste auto’s starten om 09.30 uur. Halverwege de dag kunt u op een aangename locatie genieten van een lekkere lunch. Aan het eind van deze afwisselende tour wacht vanaf 17.00 uur de finish in Waalre waar het gemeentebestuur ons ontvangt.

Ter afsluiting zullen we in de sfeervolle ambiance van restaurant De Oude Toren te Waalre gaan dineren. Dit keer heel bijzonder. Het chinees dinerbuffet wordt aan alle deelnemers van de rally aangeboden door top chinees restaurant Mei Wah uit Eindhoven.

De opbrengst van de rally komt geheel ten goede aan een nog nader te bepalen goed doel.’

Hoewel de inschrijving is gesloten is de happening voor liefhebbers hoe dan ook een leuk evenement om te bezoeken. Meer informatie en een verslag van vorig jaar vind je op www.waalrerally.nl

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Meest gelezen

Fromanteel Generations Rally 2020

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: