RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Minister-president Mark Rutte verzorgt startstein ZZF Rally

Zondag 9 oktober 2011 – Den Haag

Op zondag 9 oktober organiseert ZZF de zesde editie van de ZZF Rally. Een autorally om geld in te zamelen voor het onderzoek naar de zeldzame ziekte van Batten. De rally start bij het Catshuis in Den Haag waar minister-president Mark Rutte het startsein zal geven. De startlocatie is alleen toegankelijk voor deelnemers en helaas niet voor publiek. Onder aanvoering van Gijs van Lennep, voormalig Formule 1-coureur, en Daphne Deckers, rijdt de stoet van klassieke en moderne auto’s van Den Haag naar Rotterdam The Hague Airport voor een lunch en een testrit op de start- en landingsbaan. De finish vindt plaats bij het Louwman Museum in Wassenaar.

Vanuit het Catshuis wordt in exclusieve auto´s, zowel klassiek als modern, van Den Haag, via Rotterdam The Hague Airport naar het Louwman Museum in Wassenaar gereden. Fanatieke coureurs kunnen meedoen aan de uitdagende sportklasse, voor de deelnemers die meer ontspanning willen is er de tourklasse. De opbrengst van de ZZF Rally komt geheel ten goede aan het onderzoeksproject naar de ziekte van Batten.

Charles Ruijgrok, voorzitter Zeldzame Ziekten Fonds; “Wij zijn zeer vereerd dat minister-president Mark Rutte het startsein zal geven voor deze zesde editie. Het Catshuis is een bijzondere startlocatie, we zijn dan ook verheugd dat we daar gebruik van mogen maken!”.

De ZZF Rally wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsors UTS, State of Art, Optimix en IWC.

Inschrijven voor deze zesde editie van de ZZF Rally kan via onderstaand inschrijfformulier. Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om inschrijvingen te kopen voor relaties, waarmee het aangename met het nuttige kan worden gecombineerd. Het aantal equipes is beperkt, dus vol = vol.

Inschrijfformulier ZZF Rally – 9 oktober 2011

Meer informatie: www.zzf.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 09/08/2011 door in Agenda, Benefietrally's, Rally's en toerritten en getagd als , , , , , , , .

Meest gelezen

Navigatiecursus voor beginners - 3, 10 en 24 oktober 2011

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: