RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Rotary Zwijndrecht rijdt voor Jeugdspeelpark

Zwijndrecht – zaterdag 17 september 2011

De Rotary Rally zal in 2011 voor de 9e keer verreden worden en wel op zaterdag 17 september aanstaande. De rit zal gehouden worden in de Hoeksche Waard op het grondgebied van de gemeenten Oud-Beijerland, Korendijk en Binnenmaas. Zoals gebruikelijk gaat de opbrengst van de Rotary Rally naar een goed doel. Dit jaar is dat het Jeugdspeelpark in Hendrik-Ido-Ambacht, een kinderboerderij, een speeltuin, een…
Het Jeugdspeelpark is veel meer dan alleen dat. Het is een uniek park dat al bestaat sinds 1972. In 2003 is er begonnen met een totale renovatie, die in oktober 2005 resulteerde in een geweldige voorziening voor jong en oud (www.jeugdspeelpark.nl).

De Rally start vanaf 11.30 uur bij:
Autobedrijven Martin de Haan BV
Dirck Uytenboogaertstraat 6 te Zwijndrecht.

De lengte van de rit bedraagt ongeveer 50 km. De finish is bij Festino! (voormalig Theater De Uitstek) bij winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht tussen 17.00 en 17.30 uur. Hier zullen de Classic cars, evenals vorig jaar, voor bezichtiging opgesteld worden.

Hoofdsponsors voor 2011 zijn, evenals vorige jaren, Academica (www.academica.nl) en Autobedrijven Martin de Haan BV (www.martindehaan.nl).

Voorafgaand aan de prijsuitreiking houden wij een zgn. happy hour in Festino! waar u onder het genot van een drankje met de andere rallyrijders uw ervaringen met betrekking tot de Rally kunt uitwisselen. Na afloop van de prijsuitreiking kunt u genieten van een overheerlijk Rallybuffet waarvoor wij u € 35 per persoon in rekening zullen brengen.

In 2010 namen bijna 100 equipes deel aan dit festijn. Voor 2011 verwachten wij een nog groter aantal deelnemers. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,00 per équipe.

De Rallydeelnemers van voorgaande jaren hebben inmiddels een flyer met daarin een aanmeldingsformulier ontvangen. In deze flyer is een aanmeldingsformulier verwerkt.

Meer informatie: www.rotary.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Meest gelezen

Contact
Beaujolais Trophy Friesland 2012
Classic Car Rally
Fromanteel Generations Rally 2020

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: