RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

11e ABC Rally – Zaterdag 1 oktober 2011

Emmen – Zaterdag 1 oktober 2011

De ABC-Rally 2011 mag zich verheugen in een grote populariteit. Zo groot zelfs dat het maximaal aantal deelnemers bereikt werd en we de inschrijving moesten sluiten. Door enkele annuleringen is echter enige ruimte ontstaan, dus als u nog niet ingeschreven heeft: grijp deze allerlaatste kans!

Zondag 18 september is de route voor de laatste maal gecontroleerd. De wegen liggen er prima bij en we hebben genoten van onze eigen route! Stage B, door Drenthe, Duitsland en Groningen bleek wat langer dan we dachten. De route is werkelijk prachtig, dus hebben we besloten niet te ‘snijden’, maar 10 minuten eerder van start te gaan. De eerste deelnemers in de Sport- en Toerklasse vertrekken nu om 08.21 uur. Zowel de nieuwe tijden als de annuleringen zijn inmiddels in de startlijsten verwerkt. Ook het reglement is naar aanleiding van de laatste controle nog op enkele punten aangepast. De gewijzigde tekstdelen zijn rood.

De ABC-Rally 2011 zal voor de derde maal in successie starten vanuit Van der Valk-hotel “Emmen” in Nieuw-Amsterdam. Er zijn nog zo ongelooflijk veel mooie wegen en weggetjes in de wijde omgeving te vinden waar we nog niet geweest zijn… of juist wel, maar die we dan graag nóg eens in de route opnemen. Hoe dan ook, uitdaging voldoende voor zowel uitzetters als deelnemers!

Na de 4 stages van 2009 en de 3 van 2010 zakken we verder naar 2 (grote) stages in 2011. Daarbij kiezen we voor een variant waarin we alle hoog gewaardeerde aspecten van de vorige ABC-Rally’s combineren: de gescheiden Sport- en Toerklasseroutes en de lunch en het afsluitend diner bij Van der Valk. Bovendien kunnen we op deze manier gemakkelijk nieuwe en uitdagende routes maken door het stille Drenthe, het weidse Groningen en het geaccidenteerde en ruime Duitsland. De tussenstop halverwege de stages zal dit jaar ontbreken, maar we hebben een leuk alternatief voor u in petto!

Bron: www.DHRC.nl

Over Ruud Steggerda

Conceptdenker en event creator, bedenkt concepten voor rally's en (business) events, beheerder van rallyblog www.rallyevenementen.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 03/09/2011 door in Agenda, Evenementen bezoeken, Rally's en toerritten.

Meest gelezen

Navigatiecursus voor beginners - 3, 10 en 24 oktober 2011
Fromanteel Generations Rally 2020

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: