RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Norwegian Winter Adventure

Maandag 6 februari t/m vrijdag 10 februari 2012

Stelt u zich eens voor: veel sneeuw, mooie locaties, stoere 4-wheel drives of snelle sports cars en goed gezelschap. Samen over achterafwegen rijden door schilderachtige wit bevroren landschappen. Machtige bergen met sneeuw bedekt, besneeuwde wegen met slechts het spoor van een eland. Bocht na bocht doemt er een ander landschap op. Lunchstops en diners op prachtige locaties. Het goede leven, genieten van de mooie dingen die vrije tijd op kan leveren.

The Norwegian Winter Adventure is genieten van de auto, de omgeving en het gezelschap. Er wordt gereden met moderne sportauto’s of 4-wheel drives. De echte waaghalzen onder u kunnen ook in een oldtimer komen!

The Norwegian Winter Adventure is geen race. Op geen enkel moment wordt er van u gevraagd om hard te rijden. The Norwegian Winter Adventure is echter wel bij uitstek geschikt om uw auto te rijden zoals de ontwerper het heeft bedoeld. De aard van de route laat de puurheid van het rijden bij deze tocht naar boven komen.
Uiteraard is er in het winterse landschap een wedstrijdelement ingebouwd. En…waar er vóór de lunch wordt gereden, is er op een aantal dagen na de lunch een prachtig programma met: ijsracen op een bevroren meer met Porsches 911, een tocht met hondesleden dwars door de schitterende witte natuur en een avontuurlijke tocht met sneeuwscooters.

Bron en inschrijven: www.classic-rally-europe.com

Over Ruud Steggerda

Conceptdenker en event creator, bedenkt concepten voor rally's en (business) events, beheerder van rallyblog www.rallyevenementen.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 14/12/2011 door in Rallyinfo en verslagen.

Meest gelezen

1e editie Si Sicilia - 7 daagse klassiekertoer over Sicilië
Schrijf u nu in voor de Kleissen en Partners Vastgoedrally 2012
Ronde Tafel 31 Rally 2019
10e Miglia Daventria

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: