RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Venniper Koninginnerit 2012 – Inschrijving is geopend!

Nieuw Vennep – zondag 6 mei 2012

De Venniper Koninginnerit is het grootste klassiekerevenement van de Haarlemmermeer. Ieder jaar rond Koninginnedag vindt het evenement plaats met als start- en eindpunt Nieuw-Vennep. De toer voert door de polder van de Haarlemmermeer over mooie wegen naar omliggende provincies. Een fantastische dag vol nostalgie, gezelligheid, bijzondere klassiekers, de geur van leer en olie en, als het mee zit, heel veel zon.

De Venniper Koninginnerit kent zijn oorsprong in 2000, toen Paul van ’t Hullenaar en Thomas Hendriksen het initiatief namen om een bescheiden klassiekerrit te organiseren. Zoals de naam al doet vermoeden, vindt de rit ieder jaar plaats rond Koninginnedag. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot één van de grotere klassiekerritten van Nederland, met zo’n 140 equipes.

Om zowel sportieve als gezelligheids rijders van dienst te zijn, is de rit onderverdeeld in een sport- en tourklasse.

In de sportklasse speelt het wedstrijdelement een grote rol. Met name het navigeren in verschillende vormen en het deelnemen aan regularities maakt de rit extra spannend. Voor deze rit is de ritprijs te winnen. Klik hier voor het reglement sportklasse.

De tourrit is zoals de Venniper Koninginnerit ooit begonnen is. Een gezelligheidsrit met een klein wedstrijdelement in de vorm van vragen die beantwoord moeten worden. In deze rit kan onder meer de verschijningsprijs gewonnen worden. Wij verwachten dat u veel aandacht besteedt aan uw outfit, passend bij de auto. Klik hier voor het reglement tourklasse.

De route van beide ritten kruist elkaar op verschillende punten. Om de gezelligheid er in te houden vindt de lunch voor beide ritten plaats op dezelfde locatie.

Het paddock van de Venniper Koninginnerit bevindt zich bij:

Hotel Restaurant
De Rustende Jager te Nieuw-Vennep.
Adresgegevens:
Venneperweg 471
2153 AD Nieuw-Vennep

Meer informatie en inschrijven: www.vkrit.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Meest gelezen

Fromanteel Generations Rally 2020
Classic Car Rally
Funklasse
Over dit blog

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: