RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Rally Aventoux 2012 – ‘Pre-zomer’ in Zuid-Frankrijk

Vijf spectaculaire rallydagen zijn in 2012 gepland van 3 tot 9 juni in het meest spetterende deel van Zuid-Frankrijk. Een sportieve, klassieke rally – vanuit één thuisbasis – voor én door gepassioneerde rallyliefhebbers.

“Genieten van Frankrijk, eindeloos mooie weggetjes, uitdagend kaartlezen, bijzondere klassiekers, een sociaal gebeuren op het terras en uiteraard heerlijk uitgebreid eten” dit zijn de eigenschappen van Aventoux. Ofwel een ‘rally voor echte levensgenieters’.

Onderweg kunt u diverse navigatiesystemen, inspannende regelmatigheids-etappes en spectaculaire testen verwachten. Genieten van een pre-zomer in La Douce France: Ardèche, Cévennes en Provence. De Aventoux biedt voor zowel de ervaren rallyrijder als de beginnende deelnemer een passende klasse. Aventoux wordt ondersteund door ‘Brouwers Accountants & Adviseurs’ en ‘Classic Jaap’.

Met gepaste trots organiseren wij inmiddels de 3e editie van dit spectaculaire evenement! De organisatie van Aventoux bestaat uit:

Liesbeth Meulenbeld, al jaren enthousiast onderneemster van een schitterende, luxe camping**** aan de rivier de Cèze op een domein à 35 ha (www.la-vallee-verte.com).

Thomas van der Ham een gedreven jonge vent die sinds een aantal jaren betrokken is bij het maken & organiseren van rally/routes (oa Jaquar Challange 2007 – 2010).

Hester van den Broek staat al sinds de kinderschoenen midden in de autowereld en is vanaf 1996 betrokken bij diverse bekende rallyorganisaties (oa The winter trail, Trail to the Nile Jaquar challange).

Meer informatie: www.rally-aventoux.nl

 

Over Ruud Steggerda

Conceptdenker en event creator, bedenkt concepten voor rally's en (business) events, beheerder van rallyblog www.rallyevenementen.com.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 16/01/2012 door in Agenda, Rally's en toerritten en getagd als , , , , , , .

Meest gelezen

Fromanteel Generations Rally 2020

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: