RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Oldtimerdag Dorpsstraat Zoetermeer op 19 mei 2012

Zoetermeer – 19 mei 2012 van 10:00 – 17:30 uur

De Zoetermeerse Oldtimerdag wordt dit jaar voor de 12e keer georganiseerd. Dit succesvolle evenement trekt ieder jaar meer belangstellenden. Vorig jaar hadden we een deelnemersveld van 150 klassieke auto’s, plus een aantal motoren en Vespa’s, welke door zo’n 10.000 bezoekers werden bewonderd!

Natuurlijk vinden de start en finish van de toerrit, en het concours d ‘élégance, weer plaats in de oude kern van Zoetermeer: De historische Dorpsstraat!

Thema: Engeland
Het thema van 2012 is Engeland. Er is gekozen voor dit thema omdat het de ‘verjaardag’ is van een aantal Engelse auto’s. Zo bestaat de Morgan 4/4 open two-seater 75 jaar, en de MGB en Lotus Elan Roadster bestaan ieder 50 jaar. Wij hopen dat er inschrijvingen volgen van deze modellen. Maar zoals altijd zijn alle merken oldtimers weer van harte welkom!

Programma
Om 10.00 uur begint de toertocht door de mooie omgeving rond Zoetermeer. Eenvoudige opdrachten zorgen voor een wedstrijd element, en de totale rit ligt rond de 100 kilometer. Vanaf 11.00 uur worden diverse thema’s uitgebeeld in de Dorpsstraat en zullen er inmiddels voertuigen (die niet aan de toerrit meedoen) opgesteld staan.
Vanaf 13.30 uur worden de eerste toerrijders terug verwacht, en worden deze ook in de Dorpsstraat opgesteld.
Er zijn bekers te winnen voor de deelnemers aan de tocht die de opdrachten goed hebben vervuld. Tevens zijn er bekers voor het Concours de Élégance; voor degenen die op de meest originele wijze met hun voertuig het verleden uitbeelden.

De ondernemers in de straat spelen in op het Engelse thema d.m.v. kleding, muziek, vermaak en eten. Vanaf de diverse terrassen zal het weer volop genieten zijn.

Meer info & inschrijven: www.dorpscentrum.nl

Over Ruud Steggerda

Conceptdenker en event creator, bedenkt concepten voor rally's en (business) events, beheerder van rallyblog www.rallyevenementen.com.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 02/02/2012 door in Rallyinfo en verslagen.

Meest gelezen

Fromanteel Generations Rally 2020

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: