RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Lions Tour Rally 2012

9 en 10 juni 2012 – Surhuisterveen

De Lions Tourrally is tweedaagse toerrally voor oldtimers en bijzondere auto’s  op 9 en 10 juni 2012. Het is een initiatief van de Lions club ‘Surhuisterveen de Leyen’, en een vervolg op de succesvolle eerste tweedaagse editie in 2011.

De opbrengst van deze rally gaat naar Saving Lives (ALPE D’HUZES). ALPE D’HUZES is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. De droom is dat kanker van een dodelijke naar een chronische ziekte evolueert.

Dit jaar is de tweede editie die zal worden verreden in prachtige omgevingen, waarbij de nadruk ligt op unieke locaties en verrassende activiteiten. De route is uitgezet door ervaren rallyrijders maar zal ook door onervaren rijders prima te rijden zijn. Het is een fantastisch evenement waar u als autoliefhebber en tourrijder bij moet zijn!!

De start is in Surhuisterveen op zaterdag 9 juni. Een dag later wordt op 10 juni in de middag gefinished.

Bron en inschrijven: www.lionstourrally.nl

Meest gelezen

Fromanteel Generations Rally 2020

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: