RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Kiwanis Rally Tilburg 2012

Op zaterdag 12 mei 2012 gaat de derde editie van de Kiwanis Rally Tilburg van start. Ook dit jaar is de organisatie weer een co-productie van Kiwanisclub Tilburg met zusterclub Kiwanis Tilburg Hooge Santleij.
Elk jaar weer betekent deelnemen een dag waarop iedereen in uitstekend gezelschap kan genieten van de prachtige omgeving en diverse culinaire verrassingen op Brabantse toplocaties. Dit jaar kennen we vier categorieën deelnemers namelijk klassiekers, cabrio’s, exclusieve auto’s en nieuw zijn de elektrische auto’s.

Door uw deelname steunt u tevens weer enkele lokale goede doelen, zoals ook dit jaar weer de De Johan Stekelenburg Stichting, die zich net als Kiwanis inzetten voor het welzijn van kinderen in de regio.

Deelname

Wilt u deelnemen aan dit eendaagse rallyevenement? Wacht dan niet te lang. Het aantal deelnemers is dit jaar beperkt tot maximaal 100 equipes. Stel uw deelname dus zeker en schrijf u nú in via het inschrijfformulier of stuur een mail naar info@kiwanisrallytilburg.nl

De inschrijfkosten zijn € 225,00 per equipe van twee personen. Meerijdende passagiers dragen € 100,00 per persoon bij. Kinderen onder de 12 jaar betalen hiervan slechts 50%.
Ook is er de mogelijk om alleen aan te sluiten bij de finish voor een feestelijke ontvangst van de deelnemers en een uitstekende en geheel verzorgde BBQ. De kosten voor deze optie zijn € 75,00 per persoon.

Kijk voor meer informatie op onze website kiwanisrallytilburg.nl of mail naar info@kiwanisrallytilburg.nl.

We hopen u te mogen begroeten aan de start op 12 mei!

Namens de Organisatie Kiwanis Rally 2012,

Rob Philippart
Jacques van den Brekel
Patrick van den Hoven

via Kiwanis Rally Tilburg 2012.

Meest gelezen

1e editie Si Sicilia - 7 daagse klassiekertoer over Sicilië
Schrijf u nu in voor de Kleissen en Partners Vastgoedrally 2012
Ronde Tafel 31 Rally 2019
10e Miglia Daventria

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: