RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Classic Cars & Lifestyle Event – De Beesde te Bunnik

11 t/m 13 mei 2012 – Bunnik

Het weekend van 11 mei tot en met 13 mei 2012 staat de locatie Hofstede De Beesde in het teken van het ClassicCars & Lifestyle Event 2012. Een nieuw evenement dat zich onderscheid van alle andere oldtimer en lifestyle events doordat zij zich hebben gebundeld tot een kwaliteitsevenement, waarbij de deelnemers selectief zijn uitgenodigd. Alleen de crème de la crème dus! Alle topmerken op gebied van klassieke auto’s en lifestyle zullen vertegenwoordigd zijn.

Het evenement is bedoeld voor alle mensen die op zoek zijn naar kwaliteit en luxe en dit willen combineren met de mogelijkheid om te netwerken. Het evenement begint ’s avonds met een VIP Party waarbij de champagne en kaviaar feestelijk zal vloeien en geheel zal worden aangekleed met een bijzondere fashionshow verzorgd door Sessibon die diverse topmerken zal presenteren.!

Op de zaterdag en zondag zullen de diverse stands en de klassieke auto’s het podium vormen en deze zullen worden aangevuld met diverse andere entertainment dat zal worden gepresenteerd door een bekende Nederlander.

Tijdens het event zullen er iedere dag verscheidene activiteiten worden georganiseerd zoals workshops, beauty assessments, juwelenshows en artiesten die optreden. Voorts zijn er dagelijks verschillende proeverijen en vele productlanceringen van de verschillende deelnemers.

Meer informatie voor bezoekers en exposanten is te vinden op http://classiccarsevents.nl/

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 21/03/2012 door in Agenda, Evenementen bezoeken en getagd als , , , , , .

Meest gelezen

1e editie Si Sicilia - 7 daagse klassiekertoer over Sicilië
Schrijf u nu in voor de Kleissen en Partners Vastgoedrally 2012
Ronde Tafel 31 Rally 2019
10e Miglia Daventria

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: