RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Venniper Koninginnerit aanstaande zondag van start

Nieuw Vennep – Zondagochtend 6 mei verschijnen de eerste klassieke auto’s rond 8.00 uur bij het parkeerterrein voor De Rustende Jager in Nieuw-Vennep voor alweer de 13e Venniper Koninginnerit. Om 9.00 uur zal het startsein gegeven waarna de eerste klassiekers aan hun tourrit beginnen. Spreker Bert van den Dool (bekend van diverse autoprogramma’s) zal toeschouwers meer vertellen over de deelnemers en hun bijzondere auto’s. Nieuw dit jaar is het startplatform, een verhoging waardoor de klassiekers nog beter zichtbaar zijn voor het publiek.

Aan de rit doen zo’n 120 bijzondere klassiekers mee. Naast de bekende Volkswagen Kever, Citroën 2CV, Austin Healey en MG B doen er ook vrij exclusieve auto’s mee als de  Studebaker Hawk, Ford A Roadster, Austin Seven Box Saloon, La Salle Phaeton, Pontiac Chieftain Coupe, Dodge Brothers Touring (1917), Alvis Speed 25, Triumph TR2 Porsche 911 en Jaguar E-Type. Na een mooie rit door Nederland, zullen de eerste klassiekers rond 15.00 uur terugkeren aan de Venneperweg in Nieuw-Vennep.  Toeschouwers kunnen de auto’s uitvoerig bekijken en praten met de eigenaren en bekenden, of op het terras genieten van een hapje en drankje, terwijl de Big Band Haarlemmermeer zorgt voor de muzikale ondersteuning. De kleintjes kunnen zich uitermate vermaken op het grote springkussen. Na 17.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats, waarbij de winnaars van de sport- en tourklasse bekend worden gemaakt.

Meer informatie over de rit is te vinden op de website www.vkrit.nl.

Over Ruud Steggerda

Conceptdenker en event creator, bedenkt concepten voor rally's en (business) events, beheerder van rallyblog www.rallyevenementen.com.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 28/04/2012 door in Evenementen, Evenementen bezoeken, Rally's en toerritten en getagd als , .

Meest gelezen

Fromanteel Generations Rally 2020

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: