RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Tulpen Rallye 2012 van dag tot dag…

Voor de 17e maal zal verslaggever Han Kuijper, namens Nens, de International Historic Tulpen Rallye volgen. De rally, die zal worden gehouden van 7 t/m 12 mei 2012, wordt een zware, uitdagende en sportieve rally voor klassieker en bemanning. Elke dag blogt Han over de avonturen die de deelnemers en hijzelf met zijn piloot Charles Nieuwenhuizen beleven. Zijn persoonlijke verhalen worden de hele week doorgeplaatst op dit rallyblog.

Dag 1 : Zondag 6 mei 2012

Dag 2 : Maandag 7 mei 2012…

Han Kuijper is woonachtig in Noordwijk ZH en werkt voor RTV Nens, de lokale radio en televisiezender. Als reporter gaat hij voor de 17e keer met de Tulpen Rallye om verslag te doen van de prestaties van de 3 Noordwijkse teams. (www.hankuijper.nl)

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 04/05/2012 door in Tulpen Rallye.

Meest gelezen

Navigatiecursus voor beginners - 3, 10 en 24 oktober 2011
Fromanteel Generations Rally 2020

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: