RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

JuPla Business Rally Nijmegen – 1 september 2012

Nijmegen – zaterdag 1 september 2012

Na een succesvolle eerste editie in 2011, organiseert JuPla Nijmegen op zaterdag 1 september de 2e editie van de Jupla Business Rally Nijmegen. De rally is bedoeld voor oldtimers, bijzondere youngtimers en cabrio’s. Ons doel is een maximale opbrengst te realiseren voor Ronald McDonald Huis Nijmegen en iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Het is een enerverend evenement dat op attractieve wijze wordt georganiseerd en de deelnemers een onvergetelijke dag bezorgt. U komt op wegen in de regio die u nog nooit heeft gezien! Er wordt genavigeerd op basis van het zogenaamde bolletje-pijltje-systeem en er zijn meerdere behendigheidproeven.

De eerste deelnemer start om 9:00 uur vanuit het Goffert stadion en de eerste auto’s worden rond 16:00 weer verwacht bij de Holthurnse Hof te Berg en Dal. Waarna om ongeveer 18:00 de prijsuitreiking zal plaatsvinden.

De kosten voor de deelname aan de Business Rally Nijmegen zijn € 150,- per equipe (2 personen/1 auto). Dit is inclusief ontvangst met koffie, een aangeklede lunch en een borrel met een goed verzorgde barbecue na de rit bij de Holthurnse Hof. Naast deze culinaire verwennerijen zijn ook alle overige essentiële zaken inbegrepen, te weten: routeboek, rallystickers en rallyschild.

Voor een volledige beeldvorming zie de foto´s van vorig jaar op: www.jupla.nl/brn
Het enige wat nog ontbreekt aan dit succes is uw deelname!

Met sportieve groet,

JuPla Business Rally Nijmegen

Rutger van Lee

Frank Theunisse

Meest gelezen

DelftsBlauwRit dit jaar op 27 september 2015
Rivierenlandrally op zondag 7 oktober 2012
AMSTERDAM RALLY CC&C
Floravontuur Voorjaarsrally & Businessborrel

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: