RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

59e Tulpen Rallye afgesloten met Sprint

Het zit er weer op, de 59e Tulpen Rallye is gereden. Onder luid applaus zijn Rinus Sinke en Bart den Hartog bij Huist ter Duin als winnaars gehuldigd.  Een mooie prestatie van deze equipe, die voor de tweede keer de Tulp op hun naam schreef en voor deze gelegenheid de inmiddels traditionele Sprint op de boulevard stapvoets en zwaaiend naar het publiek aflegde. Gefeliciteerd!

Er wordt bij het afvoeren van dranghekken en barriers teruggekeken op een zeer geslaagd publieksevenement op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk. Duizenden mensen zijn op het evenement afgekomen, een groot deel van de middag stonden de belangstellenden 2 rijen dik langs het parcours om de prachtige glanzende en soms gehavende bolides de 2 x 125 m sprint te zien afleggen.

Vintage Cars
Circa 15 leden van de Dutch Vintage Sports Car Club (DVSCC) openden om 13.00 uur het bal met enkele demonstratieritten. De eerste rondes werden gereden door bijzondere originele exemplaren van vooroorlogse modellen, waaronder o.a. Alfa Romeo, Alvis, Riley en Jaguar en Bugatti. De leden van de DVSCC zorgden, de meesten getooid met racebril en leren pilotenhelm, voor een  spectaculaire opwarmer.

Deelnemers Tulpen Rallye
Na een uurtje demonstraties van pre-wars was het om 14.00 uur tijd voor het serieuze werk: een scherpe tijd zetten op de sprint van 2 x 125 meter met à cheval stop (dus met de stopstreep tussen de voor- en achterwielen). Hoewel de proef niet meetelde voor het eindklassement was iedere deelnemer fanatiek genoeg om een snelle sprint te maken en om daarmee het publiek een prachtige middag te geven!

Het stralende zonnetje zorgde voor een volle boulevard en dankzij de vakkundige presentatie van NENS-journalist Han Kuijper werd iedereen goed op de hoogte gehouden van alles wat er op en om de boulevard gebeurde.

De complete fotoregistratie van de Tulpen Rallye Sprint is hier terug te vinden.

Organiseer ook een rally voor uw business club, relaties of personeel: klik hier voor meer informatie!

Over Ruud Steggerda

Conceptdenker en event creator, bedenkt concepten voor rally's en (business) events, beheerder van rallyblog www.rallyevenementen.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 13/05/2012 door in Evenementen bezoeken, Rally's en toerritten, Tulpen Rallye.

Meest gelezen

Fromanteel Generations Rally 2020

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: