RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Il rally classico della Toscana – voor snelle beslissers…

Chrome – haar organisatie en klassieke automobielen zijn de hele maand oktober weer te vinden in Italie voor een reeks relatie-evenementen. Dit is uw laatste kans om met uw zakelijke relaties te genieten van dit geweldige evenement, want er is nog 1 periode beschikbaar!

TOSCANE RALLY
Inmiddels berucht en beroemd: Il rally classico della Toscana van Chrome! Rallyrijden in legendarische klassieke automobielen door het wonderschone heuvellandschap van Toscane, om te zien en gezien te worden. Indien u uw relaties wilt bedanken met een uniek en op maat gemaakte activiteit, dan is Chrome met de Toscane Rally de juiste keuze.

SNELLE BESLISSERS
De laatst beschikbare Toscane Rally is van 16 tot en met 19 oktober; snelle beslissers krijgen voorrang en aantrekkelijke voorwaarden!

ERVAAR ZELF DEZE UNIEKE BELEVENIS
Chrome bestaat sinds 1999 en organiseert ‘Classic Car Rally’s’ in binnen- en buitenland, evenementen op maat gemaakt voor de zakelijke markt. Chrome beschikt over een exclusief, klassiek wagenpark. De automobielen, sportauto’s uit de jaren ’50 en ’60, verkeren zowel technisch als optisch in topstaat. Als u iets te vieren heeft of er is een andere aanleiding om er even helemaal uit te zijn, dan is deze rally met klassieke automobielen de ultieme mogelijkheid om uw kinderdroom tot leven te brengen.

BROCHURE
Bekijk de brochure of lees meer informatie op www.chrome.nl.

De geur van olie, het nostalgische interieur en de prachtige belijning van deze automobielen laten elk hart sneller kloppen, zeker als je in het prachtige Toscane bent!

Over Ruud Steggerda

Conceptdenker en event creator, bedenkt concepten voor rally's en (business) events, beheerder van rallyblog www.rallyevenementen.com.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 30/07/2012 door in Agenda, Rally's en toerritten en getagd als , , , .

Meest gelezen

DelftsBlauwRit dit jaar op 27 september 2015
Rivierenlandrally op zondag 7 oktober 2012
AMSTERDAM RALLY CC&C
Floravontuur Voorjaarsrally & Businessborrel

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: