RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Rotary Staphorst-Reestland Rally voor restauratie Molen in De Wijk

Noord-Sleen / De Wijk – 8 september 2012

De beeldbepalende 8 kante stellingmolen uit De Wijk – De Wieker Meule – is dringend aan restauratie toe. Recent werd het staarthuis reeds vervangen maar de molen heeft op korte termijn ook nog een nieuw dak en nieuwe omloop nodig om het verval aan de molen te stoppen. Voor de Rotaryclub Staphorst-Reestland een reden om in 2012 een actie op touw te zetten om geld in te zamelen voor de restauratie.


Gezien de enorme opkomst van cabrio- en oldtimer-rijden in Nederland heeft de club gekozen om een toerrit met opdrachten en vragen doorDrenthe te organiseren. Deze tocht vindt op 8 september 2012 plaats. Het is alweer de negende editie van de jaarlijkse Reestland Rally van de Rotary club Staphorst-Reestland. De route voert u langs de mooiste plekjes in de provincie Drenthe met als startlocatie Cafe Restaurant Wielens in Noord-Sleen en de finish vindt tradietegetrouw plaats bij Château-Restaurant De Havixhorst in De Wijk. De lunch zal  ditmaal geserveerd worden op de Grote Markt te Zuidlaren. Tijdens de tocht zal zowel uw kennis van Drenthe als uw observatievermogen worden getest. Toegelaten worden oldtimers (bouwjaar voor 1988), cabrio’s (alle jaargangen), speciale sportwagens en motoren (alle jaargangen).

De inschrijving bedraagt € 145,00 per equipe voor de auto’s (twee personen) en €80,00 voor motoren (1 persoon) en is inclusief koffie bij ontvangst in Noord Sleen, de lunch te Zuidlaren en een luxe warm en koud buffet met tal van Drentse specialiteiten bij de Havixhorst in De Wijk na afloop. De opbrengst komt volledig ten goede aan de restauratie van de Wieker Meule. Op dit moment is de inschrijving in volle gang maar er kunnen zich nog meer equipes aanmelden.

Inlichtingen/inschrijven voor de rally via de website: http://www.reestlandrally.nl

Voor informatie over de Wieker Meule: http://www.dewiekermeule.nl

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 30/07/2012 door in Agenda, Benefietrally's, Rally's en toerritten en getagd als , , , , , , .

Meest gelezen

Fromanteel Generations Rally 2020

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: