RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Zelf een rally organiseren?

funklasse-remmen-los

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u ook een rally organiseren voor uw relaties of de leden van uw business club? Neem dan eens contact op om te informeren naar de mogelijkheden van een compleet verzorgd rallygame of rallyevenement. Denk aan een mooie, sportieve dag of middag, waarbij u op een mooi landgoed of bij uw eigen bedrijf uw relaties ontvangt voor een sportieve toer door de omgeving. Uiteraard wordt bij het samenstellen van de route en van het programma rekening gehouden met uw persoonlijke wensen.

U rijdt de mooiste routes aan de hand van de meest kleurrijke routeboeken. Er kan met uw eigen sportieve of klassieke auto’s worden gereden, met uw bedrijfsauto’s of met speciaal voor u verzorgde klassieke automobielen.

Classic Car Rally - Maatwerk

Een (classic car) rallyevenement is uitstekend geschikt als :

* Bedrijfsuitje of personeelsevenement

* Incentive

* Relatiemarketing

* Management game

* Motivatie of effectiviteitstraining

* Promotie- of reclamestunt

Een goed rallyevenement is altijd vrolijk en steeds uniek. Afhankelijk van uw wensen organiseren wij uw rally van start tot finish, inclusief horeca en hotelovernachting, óf assisteren wij u bij het ontwikkelen en organiseren van uw eigen evenement.

ClassicCarOrangerie-640

Meer informatie vindt u op www.rallyevenementen.nl,

mail naar info@rallyevenementen.nl of bel direct : 06-55718154.

Wij staan u graag te woord!

Meest gelezen

Over dit blog
Zelf een rally organiseren?
Fromanteel Generations Rally 2020
1e editie Si Sicilia - 7 daagse klassiekertoer over Sicilië

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: