RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Bommelerwaard Rally 2013 vanaf Slot Loevestein

13 april: Bommelerwaard Rally

Op zaterdag 13 april organiseert Tafelronde Bommelerwaard een toerrit met wedstrijdelement door de Bommelerwaard met Slot Loevestein als goed doel én begin- en eindpunt van de rally. Er wordt gestart rond het middaguur met een kop koffie en rijdersbriefing. Eenmaal bepakt en bezakt leidt de toer de rijders vervolgens over de dijkjes en polderweggetjes van de groene Bommelerwaard. Na de rit wordt afgesloten met een borrel, prijsuitreiking en eventueel een warme hap in de historische vesting. De opbrengsten van de rally komen ten goede aan Stichting Museum Slot Loevestein.

Bommelerwaard

Uw deelname aan deze 2e editie van de Tafelronde Bommelerwaard Rally – als deelnemer en/of als business supporter – wordt erg op prijs gesteld. Supporters genieten naast het meerijden van vermelding in communicatie items, treden in het voetspoor als erfgenaam van Hugo de Groot en krijgen uiteraard alle lof van de organisatie.

Informatie en deelname

Om in te schrijven en/of voor meer informatie over business supporter worden, kunt u contact opnemen met Ronald Veuger: ronald.veuger@gmail.com of 06 – 22 993 561.

Bron: http://www.slotloevestein.nl

 

Over Ruud Steggerda

Conceptdenker en event creator, bedenkt concepten voor rally's en (business) events, beheerder van rallyblog www.rallyevenementen.com.

Meest gelezen

Zelf een rally organiseren?
Standaard Reglement Regelmatigheidsritten
MKB Duiven Rally - Benefietrally voor max. 50 equipes
Kaartlezen voor beginners en gevorderden

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: