RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

1e editie Tour de Gazet – Editie Lochem

lochem-1

Achterhoek – 30 november 2013

Tour de Gazet editie Lochem gaat, zoals de naam al laat raden, zich afspelen rond om Lochem.

Vanaf Hotel Bon’Aparte zal er een rit worden uitgezet voor zowel een Sportklasse (ca. 250km) als Tourklasse (ca. 210km). Rond 9:00 uur zal de eerste deelnemer starten voor het ochtendetappe welke onderverdeelt is in 3 trajecten met verschillende kaartleessystemen. Voor de lunch wordt teruggekeerd naar de startlocatie in Lochem.

Tijdens de ca. 1 uur durende pauze wordt u voorzien van heerlijke lunch. De middagetappe zal bestaan uit 2 trajecten die de deelnemers door een ander deel van ons wedstrijdgebied zal voeren. Bij terugkomst wordt u ontvangen met een drankje en een hapje en terwijl de deelnemers hier van genieten zal de rekenkamer de officieuze uitslag zo spoedig mogelijk bekend maken. Daarna volgt de officiële uitslag en de prijsuitreiking.

Doel van de Tour de Gazet is om de deelnemers een leuke uitdagende rit te laten rijden en er een gezellige dag van te maken. In de ogen van de uitzetters betekent dit dat het kaartlezen geen moeilijk “puzzelwerk” gaat worden maar dat de deelnemers wel zo nu en dan even goed bij de les moeten zijn. Met het oog op een “vlotte” uitslag zal de moeilijkheidsgraad in de morgen waarschijnlijk hoger liggen dan in de middag.

Verschijn dus fris aan de start! (overnachting in de startlocatie is mogelijk).

Organisatie en inschrijven: Stichting de Meetlat (www.tourdegazet.nl)

De kosten voor dit leuke en uitdagend evenement zijn € 175,00. Inclusief:

  • Koffie voor de start;
  • Een mooie route in Oost-Gelderland;
  • 2 rallyschilden;
  • Een lunch;
  • Een drankje bij de finish;
  • En aansluitend een heerlijk stamppot-buffet.

Klik hier om rechtstreeks naar het inschrijfformulier te gaan.

Meest gelezen

DelftsBlauwRit dit jaar op 27 september 2015
Rivierenlandrally op zondag 7 oktober 2012
AMSTERDAM RALLY CC&C
Floravontuur Voorjaarsrally & Businessborrel

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: