RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

The 3rd edition of JuPla Business Rally Nijmegen

jupla-1

Nijmegen – zaterdag 7 september 2013

Na bijna een verdubbeling van het aantal deelnemers, organiseert JuPla Nijmegen op zaterdag 7 september 2013 de 3e editie van JuPla Business Rally Nijmegen.

Als deelnemer voert u een spannende strijd om de juiste routes te vinden via het zogenaamde bol-pijl-systeem. Hiernaast zijn er ook behendigheidsproeven. De rally is bedoeld voor oldtimers, bijzondere youngtimers en cabrio’s. Dit jaar weer met spectaculaire routes en andere locaties.Ons doel is een maximale opbrengst te realiseren voor Ronald McDonald Huis Nijmegen en iedereen een onvergetelijke dag te bezorgen.

De eerste deelnemer start om 10:00 uur en de eerste auto’s worden om 16:00 weer verwacht op de finishlocatie. Waarna ongeveer om 18:00 de prijsuitreiking zal plaatsvinden. De kosten voor dit enerverende evenement zijn €150,- per equipe. Uiteraard wordt er gezorgd voor een goed verzorgde lunch en aangeklede borrel/barbecue.

jupla-2

Na afloop van elke etappe is er voldoende tijd voor het ontmoeten van collega-deelnemers, ontspanning en netwerken op de unieke lunchlocatie en fraaie finishlocatie.Voor een volledige beeldvorming, sponsorpakketen en inschrijving zie http://www.jupla.nl/brn

Tot ziens bij de BRN 2013,

Organisatiecomité BRN:

Rutger van Lee
Frank Theunisse

Route Officials:

Bas Spanjers
Ton Cornelissen

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 08/04/2013 door in Agenda, Rally's en toerritten en getagd als , , , , , , , .

Meest gelezen

Peelrand Classic 2011: Is uw klassieker al uit zijn winterslaap?
Dom Dom Dom Rally
Nationale Oldtimerdag 2016 start met Tourtocht
6e JuPla Business Rally Nijmegen

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: