RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

5e editie Tulpenrallye Sprint – zaterdag 10 mei 2014

Zaterdag 10 mei 2014 – Noordwijk aan Zee

De Tulpenrallye Sprint, het spectaculair publieksevenement dat sinds 2010 de finish van de meest populaire historische rally van Nederland opluistert, wordt ook in 2014 weer georganiseerd. Liefhebbers van de Tulpenrallye én van klassieke auto’s zijn verheugd dat in de Bloemenbadplaats voor de vijfde keer tijdens de finish van de Tulpenrallye weer zoveel extra’s valt te beleven. De Koningin Wilhelmina Boulevard zal de hele dag in het teken staan van nostalgie en klassieke auto’s. Het evenement vindt deze keer plaats op zaterdag 10 mei 2014.

Avalon Evenementen verzorgt de totale facilitaire invulling van het evenement, inclusief vergunningaanvraag, het veiligheidsplan en de benodigde voorzieningen. De boulevard wordt ingericht als tijdelijk ‘circuit’: de deelnemers proberen in zo’n kort mogelijke tijd een afstand van exact 2 x 125 m af te leggen. Ze doen doet à cheval, dus met stilstaande start en met tussenstop en finish met de finishlijn tussen het voor- en achterwiel. Een leuke klassementsproef die voor prachtige taferelen zorgt. Foto- en filmcamera meenemen dus!

Programma

13.00 uur  Testsprints en demo’s
13.30 uur  Klassementsproef – 250 deelnemers in 4 categorieën:
                       – Vintage (vooroorlogse) Klasse
                       – Tour Klasse
                       – Sport Klasse
                       – Expert Klasse
17.30 uur   Einde programma

Een impressie van de eerste editie: Tulpen Rallye Sprint (youtube)

Actuele informatie over de tulpenrallye: www.tulpenrallye.nl

Over Ruud Steggerda

Conceptdenker en event creator, bedenkt concepten voor rally's en (business) events, beheerder van rallyblog www.rallyevenementen.com.

Meest gelezen

Navigatiecursus voor beginners - 3, 10 en 24 oktober 2011
Fromanteel Generations Rally 2020

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: