RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

20 juni 2015 – 14e Nierstichtingrally

Op zaterdag 20 juni 2015 vindt de 14e Nierstichting Rally plaats! Bent u een echte liefhebber en in bezit van een klassieke auto uit 1975 of eerder? Schrijf u dan nu in voor de Tourklasse of de uitdagende Sportklasse. Tijdens de Nierstichting Rally komt u langs de mooiste plekjes van Nederland. De equipes genieten van een compleet verzorgde dag inclusief diner.

nierstichtingrally-2015 De deelnamekosten (399,99 euro per equipe) komen geheel ten goede aan de draagbare kunstnier. Voor meer informatie en het programma (nog niet bekend) bezoekt u de website van de organisatie van de nierstichtingrally. Inschrijven? Klik hier!

Meest gelezen

Fromanteel Generations Rally 2020
1e editie Si Sicilia - 7 daagse klassiekertoer over Sicilië
Kaartlezen voor beginners en gevorderden

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Doe mee met 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: