RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Navenant Aspergerally voor het goede doel

Wellerlooi – zaterdag 9 mei 2015

Op zaterdag 9 mei organiseert Navenant Magazine alweer de derde editie van de Aspergerally, onderdeel van het Aspergeweekend, waarbij de totale opbrengsten ten goede komen aan Kankeronderzoekfonds Limburg. Tijdens deze culinaire rally toert men langs verschillende schatten die Limburg rijk is, waarbij de smaakpapillen natuurlijk ook niet worden overgeslagen!

navenant-1
Onderweg worden er meerdere pitstops ingelast, waarbij er een heerlijk provinciaal hapje of drankje klaar staat. Aansluitend is er een smaakvol walkingdinner bij Restaurant Da Vinci in Maasbracht.

Op zondag 10 mei staat bij restaurant Da Vinci het Groot Limburgs Aspergediner op de planning. Tijdens deze Bourgondische setting vindt er tevens een veiling, met prachtige veiling items van Limburgse ondernemingen, plaats. Kortom, een weekend waarin gezelligheid, de Limburgse cultuur, culinaire hoogstandjes en het goede doel centraal staan!

Inschrijven voor de Aspergerally, of het hele Aspergeweekend, kan via www.navenant.nl/nl/evenementen-nl/aspergeweekend-2015

Meest gelezen

DelftsBlauwRit dit jaar op 27 september 2015
Rivierenlandrally op zondag 7 oktober 2012
AMSTERDAM RALLY CC&C
Floravontuur Voorjaarsrally & Businessborrel

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: