RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

14e Rotary Rally Zwijndrecht Waal en Devel

Zwijndrecht – zaterdag 17 september

De jaarlijkse Rally van Rotary Zwijndrecht Waal en Devel voor oldtimers en moderne auto’s staat weer op het programma. Op zaterdag 17 september 2016 beginnen tientallen equipes weer aan de ontspannen en recreatieve navigatietocht. 

Rotary Zwijndrecht-2

U kunt meedoen in uw eigen ‘gewone’ auto of cabrio in de Tourklasse, of in uw ‘classic car’ (ouder dan 25 jaar) in de Vintageklasse. Net als vorig jaar zal de rit uit twee delen bestaan: eerst een traditionele puzzelrit gevolgd door een zogenaamde “pijlen kortste route” parcours. De uitzetters hebben toegezegd dat ook de ongeoefende rijders deze uitgezette route geheel zullen kunnen uitrijden.

Gelijk aan voorgaande edities staat ook dit jaar een goed doel centraal, te weten S.V. GIO. Deze stichting is in 2008 opgericht door Giovanni van Bronckhorst, oud-voetbalinternational en huidige trainer van Feyenoord. S.V. GIO is een naschools sport- en onderwijstraject van 20 weken voor kinderen uit groep 7 en 8 met een leerachterstand. Kijk op www.svgio.nl om meer te weten te komen over het goede werk van deze stichting.

Rotary-Zwijndrecht-1

Inschrijven
Inschrijven voor het  evenement kan op http://www.rotaryrally.nl. De inschrijfkosten bedragen €65,00 euro per equipe van twee personen. Dit is inclusief een routebeschrijving, een fraai rallyschild, een lunchpakket en een aantal consumpties. Ook kan worden ingeschreven voor het uitgebreide rallybuffet dat na afloop plaatsvindt bij Ames in Zwijndrecht. De kosten hiervoor bedragen €20,00 euro per persoon.

Kijk voor meer informatie op www.rotaryrally.nl

Jouw rally ook op http://www.rallyevenementen.com? Mail naar de redactie.

Meest gelezen

Fromanteel Generations Rally 2020

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: