RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Grien 10 Tour Friesland- Duurzame rally voor elektrische auto’s

Let op! Er zijn nog startplaatsen beschikbaar, rij jij elektrisch en wil je het verschil maken? Met deze duurzame toer geef je het goede voorbeeld en leer je enorm veel over hoe er in Friesland al heel veel duurzame projecten worden gerealiseerd.

RALLYEVENEMENTEN.COM

Leeuwarden – zaterdag 8 oktober 2016

Een bijzonder initiatief van Arjen Lont, voormalig directeur van Bouwbedrijf Lont, en Bouwe de Boer van de Gemeente Leeuwarden. Zij organiseren samen met de Friese singer/songwriters Syb van der Ploeg en Piter Wilkens van Stichting JIT, een exclusieve fossielvrije autotocht door Fryslan op zaterdag 8 oktober a.s.met de Grien 10 Toer en op zondag 9 oktober met de Grien 10 Muzyk Toer door Fryslân.

Grien10-1

Green 10 Tour voor elektrische auto’s
De Green 10 Tour op zaterdag 8 oktober is een dagvullend programma op basis van open inschrijving.  De maximaal 100 deelnemende equipes mogen alleen in 100% elektrisch en 100 % fossielvrije aangedreven auto’s deelnemen. De toer heeft een recreatieve, licht competitieve inslag. Er wordt getracht de deelnemers zoveel mogelijk binnen de begrote tijden en route door Fryslân met 10 verrassende stops inclusief start en finish te laten (her)starten en finishen.

Inschrijven
Inschrijving voor de Grien 10…

View original post 246 woorden meer

Over Ruud Steggerda

Conceptdenker en event creator, bedenkt concepten voor rally's en (business) events, beheerder van rallyblog www.rallyevenementen.com.

Informatie

Dit bericht is geplaatst op 27/09/2016 door in Rally's en toerritten.

Meest gelezen

DelftsBlauwRit dit jaar op 27 september 2015
Rivierenlandrally op zondag 7 oktober 2012
AMSTERDAM RALLY CC&C
Floravontuur Voorjaarsrally & Businessborrel

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: