RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Inschrijving Venniper Koninginnerit 2017 geopend

Nieuw-Vennep

Zondag 23 april 2017 vindt de Venniper Koninginnerit plaats. Deze 18e editie biedt ruimte voor 130 equipes die zich kunnen aanmelden voor de sport-, tour- en vintageklasse. De route blijft tot de dag van de rit geheim, maar voert ook dit jaar over prachtige wegen in de Nederlandse polders. Uiteraard wordt er onderweg gestopt bij een mooie lunchlocatie.

venniper-koninginnerit

De deelnemers zullen op de dag ongeveer 170 kilometer afleggen. Via de website http://www.vkrit.nl kunnen equipes zich aanmelden met een klassieker van het bouwjaar 1977 of eerder. De inschrijving bedraagt tot 1 maart € 95,- per equipe, inclusief koffie, gebak, routeboek, origineel routeschild, onderwegtas met versnaperingen, consumptiebonnen en een uitgebreide lunch. Na de finish vindt er een feestelijke prijsuitreiking plaats en wordt er een uitleg gegeven van de gereden route en diverse opdrachten. De klassiekerrit trekt jaarlijkse honderden toeschouwers die de prachtige klassiekers komen bewonderen bij de start en finish.

Meer informatie en inschrijvingen: www.vkrit.nl.

Jouw rally ook op http://www.rallyevenementen.com? Mail naar de redactie.

Meest gelezen

Navigatiecursus voor beginners - 3, 10 en 24 oktober 2011
Fromanteel Generations Rally 2020

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: