RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

17e Oldtimerdag – Zoetermeer

Zoetermeer – 20 mei 2017 ->

Op zaterdag 20 mei 2017 zal voor de 17e keer de Oldtimerdag Zoetermeer georganiseerd worden in de historische kern van Zoetermeer. Dit evenement in en rond de Dorpsstraat is klein begonnen maar inmiddels uitgegroeid tot een leuk dagje uit voor het hele gezin en speciaal voor de liefhebbers van cultureel erfgoed.

Dit jaar is het thema ‘Uit in Nederland in de 40, 50 en 60’er jaren’. Voertuigen die onder deze noemer vallen krijgen speciale aandacht en worden centraal opgesteld in de straat, nadat zij mogelijk hebben deelgenomen aan de tourrit. Gezien het formaat van sommige voertuigen zal dit jaar een groot deel van de Pilatusdam ingericht worden als themaplein. Hier richten we een campingterrein op in de stijl van de 50”er jaren met o.a. klassieke campers. Het wordt een vakantiebeleving uit uw jeugd!

Zoals al genoemd werd, bestaat de Oldtimerdag uit een concours d’élégance en een tourrit die elk jaar uitgezet wordt door het prachtige groene hart van onze provincie. Met leuke vragen en opdrachten voor onderweg. De route van rond de 100 kilometer zal u weer aangenaam verrassen.

Meer informatie op http://www.oldtimerdagzoetermeer.nl

Jouw oldtimerdag of klassiekertoer ook op http://www.rallyevenementen.com? Mail naar de redactie.

Meest gelezen

Navigatiecursus voor beginners - 3, 10 en 24 oktober 2011
Fromanteel Generations Rally 2020

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: