RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Ronde Tafel 31 Rally 2019

Zeist – 18 mei 2019

Rijd je klassiek, elektrisch of misschien een super snelle sportauto? Het maakt voor de professioneel uitgezette kaartleesrally van de Ronde Tafel 31 niet uit. Klassiek en modern ontmoet elkaar en de mix maakt het tot een mooie bonte stoet. En natuurlijk rijdt iedereen voor hetzelfde goede doel!

Op zaterdag 18 mei 2019 zal voor de 8ste keer de Ronde Tafel 31 Zeist Autorally gehouden worden. Zoals ieder jaar gaat de gehele opbrengst naar een goed doel. Dit jaar worden we mede ondersteund door de NSGK en steunen we het “Special Heroes programma”. Dit zet zich in om gehandicapte kinderen toegang tot sportactiviteiten te geven. De start is in ‘den lande’ en de finish is in of dichtbij Zeist. De start-lunch- en eindlocaties zijn altijd speciaal en de ontvangst op de locaties (koffie-lunch-borrel/diner) wordt tot in de puntjes verzorgd.

Meer informatie en inschrijven: www.rt31.nl/rally

Jouw rally ook op http://www.rallyevenementen.com? Mail de redactie.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 12/02/2019 door in Agenda, Benefietrally's, Rally's en toerritten en getagd als , , , , , .

Meest gelezen

1e editie Si Sicilia - 7 daagse klassiekertoer over Sicilië
Schrijf u nu in voor de Kleissen en Partners Vastgoedrally 2012
Ronde Tafel 31 Rally 2019
10e Miglia Daventria

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: