RALLYEVENEMENTEN.COM

…goed nieuws voor deelnemers en organisatoren!

Spieren voor Spieren Rally

Gorssel – 13 juni 2020

De Spieren voor Spieren Rally is toe aan de zesde editie. De datum voor deze nieuwe rally staat vast: 13 juni 2020. Op die – hopelijk weer zonnige – zaterdag zijn rallyliefhebbers weer van harte welkom bij Loetje in Gorssel. De inschrijving start deze week!

In juni 2019 was de rally, georganiseerd door Rotary Gorssel, goed voor 64 equipes – een record. De opbrengst voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen kwam, mede dankzij de bijdragen van veel sponsoren uit de regio, uit op € 15.000!

De rally heeft in de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als een sportief, uitdagend, maar vooral ook toegankelijk en gezellig evenement. Onder de deelnemers bevinden zich elk jaar een groot aantal klassieke en exotische auto’s.

Ook op 13 juni 2020 zal de strijd om de winst in de Sport- en de Tourklasse veel spanning opleveren. En ook deze keer zal er weer een speciale prijs zijn voor de jongerenklasse, met tieners en twintigers als deelnemers. 

Meedoen? Hier is het inschrijfformulier.

Alle informatie over deze rally vind je op: www.spierenvoorspierenrally.nl

Jouw rally ook op http://www.rallyevenementen.com? Mail de redactie.

Informatie

Dit bericht was geplaatst op 19/12/2019 door in Benefietrally's en getagd als , , , , .

Meest gelezen

Over dit blog
Zelf een rally organiseren?
Fromanteel Generations Rally 2020
1e editie Si Sicilia - 7 daagse klassiekertoer over Sicilië

Voer uw E-mailadres in om u op dit blog te abonneren en ontvang een E-mail als een nieuw bericht wordt geplaatst.

Voeg je bij 782 andere volgers

%d bloggers liken dit: