Zoetermeer – zaterdag 16 mei 2020

In 2020 zal voor de 20e keer de Oldtimerdag Zoetermeer georganiseerd worden in de historische kern van Zoetermeer. Dit evenement in en rond de Dorpsstraat is klein begonnen maar inmiddels uitgegroeid tot een leuk dagje uit voor het hele gezin en speciaal voor de liefhebbers van cultureel erfgoed. Elk jaar is er een ander thema. Bijvoorbeeld hulpverlening in het verleden, boerenbedrijf, het dak eraf en verschillende landenthema’s waaronder Italië, Amerika en Duitsland.

oldtimerdag 1

Het thema van 2020 is: Rood-Wit-Blauw. In het jaar waarin veel activiteiten in het teken van de bevrijding staan, hebben wij gekozen voor het thema rood-wit-blauw: de kleuren van de Nederlands vlag én het symbool voor onze hulpdiensten brandweer-ambulance-politie. Deze hulpdiensten hebben een rijke historie. Klassieke voertuigen die onder deze noemer vallen krijgen speciale aandacht en worden centraal opgesteld in de straat, nadat zij mogelijk hebben deelgenomen aan de tourrit.

Toerrit
Zoals ieder jaar bestaat de Oldtimerdag uit een concours d ’élégance (opstelling in de straat) en een tourrit die elk jaar uitgezet wordt over de mooiste weggetjes van onze provincie. Met leuke vragen en opdrachten voor onderweg. De route van rond de 100 kilometer zal u weer aangenaam verassen.

oldtimerdag 2

Start van de tourrit:
9.30 uur, en finish vanaf circa 12.30 uur (en aansluitend opstellen voor Concours)
Melden voor de opstelling in de straat (Dit is voor alléén Concours):
Tussen 10.00 en 11.00 uur
Kosten inschrijving tourrit
€17,50. Bij de kosten is inbegrepen; 2 lunchpakketten, fruit en 2 consumpties, koffie/thee bij de start, rallyschild en roadbook.
Kosten Concours
€7,50 euro, incl. thee, koffie en deelnemersschild.
(deelnemers ontvangen in de laatste week uitgebreider informatie)

Meer informatie en inschrijven: www.oldtimerdagzoetermeer.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.