De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is een jaarlijks terugkerend evenement, dat plaatsvindt op de derde zondag in juni (vaderdag). Ieder jaar weten ruim 400 historische automobielen de weg naar Lelystad te vinden. Deze oldtimermeeting is uitgegroeid tot de grootste in haar soort in ons land en is gratis toegankelijk. Bij voorgaande edities kwamen er gemiddeld 25.000 bezoekers een kijkje nemen. De speciale presentaties van bijzondere en exclusieve  automobielen, de muzikale omlijsting, een curiosamarkt en aantrekkelijke vormen van straattheater maken het programma compleet en de moeite waard.

sfeerbeeld%205%20 %20OpstellingDe deelnemende automobielen worden naar leeftijd onderverdeeld in vijf categorieën met daarnaast een Master Class waarin de winnaars van voorgaande jaren zijn ondergebracht. Iedere klasse wordt (vrijwillig) beoordeeld door een deskundige jury. Naast het klassement per categorie is er een algemeen winnaar van de dag (hoogste toegekende punten totaal).

De 27e editie op zondag 19 juni presenteert opnieuw mooie en bijzondere automobielen uit prive bezit en van professionele collectioneurs. Ondanks de toch wat mindere economische situatie hebben wij onze sponsors bereid gevonden om ook dit jaar de Nationale Oldtimerdag te ondersteunen zodat wij samen met de oldtimerbezitters het publiek een prachtige dag kunnen bieden. Een eendaagse museale rijdende topcollectie.

Aanmelden voor dit ieder jaar weer opnieuw uitzonderlijke en vooral gastvrije evenement kan via www.oldtimerdaglelystad.nl 

Aan de inschrijving zijn geen kosten verbonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.