22 april 2012 – Zoetermeer

Na een zeer geslaagde 1e editie van de Voorjaarsrally 2011, kan een 2e editie niet uitblijven. Je bent dan ook (opnieuw) van harte uitgenodigd om op zondag 22 april met glanzend gepoetste bolide bij het Zoetermeerse Restaurant Hoeve Kromwijk aan de start te verschijnen.

Ben je eigenaar van een klassieke auto of van een bijzondere sportscar en heb je zin in een toegankelijke ‘traditionele’ rally door het Groene Hart? Schrijf dan nu in voor de Voorjaarsrally 2012, een mooie rally om er lekker in te komen.

voorjaarsrally 2012

De deelnemers worden vanaf 11.30 uur ontvangen bij Restaurant Hoeve Kromwijk. Na registratie en briefing, uiteraard onder het genot van een lekker broodje, gaan de deelnemers stuk voor stuk van start voor een mooie rit door de polder.

Chauffeur en navigator vinden hun route aan de hand van het routeboek en onderweg wordt enkele keren gestopt voor een kleine klassementsproef of voor een pitstop bij een gezellige landelijke locatie. De equipe die de juiste route rijdt en het beste scoort tijdens de opdrachten die onderweg worden verstrekt wint de beker. Er wordt afgesloten met een gezellige borrel, bij mooi weer weer op het terras van Hoeve Kromwijk.
Er kan aan deze voorjaarsrally worden deelgenomen met auto’s van 30 jaar of ouder (bouwjaar tot 1980) en, na goedkeuring door de organisatie, met bijzondere sports cars of cabrio’s.

voorjaarsrally 2012 2

Programma
11.30 u   Ontvangst bij Hoeve Kromwijk met koffie, thee en een lekker broodje
12.30 u   Woord van welkom en briefing
13.00 u   Start Voorjaarsrally 2012, met
– Pitstop in de polder
– Finish bij Hoeve Kromwijk – aangeklede borrel met prijsuitreiking
18.00 u   Einde Voorjaarsrally 2012

Inschrijven
Het inschrijfgeld bedraagt € 70,00 euro per equipe, inclusief broodjeslunch, consumptie onderweg en de gezellige borrel na afloop.

Je wordt eventueel de mogelijkheid geboden om een klassieker te huren voor deze dag, neem hiervoor contact op met de organisatie.
Alle info over deze rally is ook vindbaar op www.rallyevenementen.nl.

voorjaarsrally 2012 3

Meer informatie en aanmelden:

Ruud Steggerda
079-3432709
info@rallyevenementen.nl
Eric van der Maarel
070-3387272
info@chrome.nl
Carine Smith-Dubois
070-3645785
info@rally-cd.nl

Of vul in onderstaand formulier je gegevens in.

[contact-form subject=”Inschrijving Groene Hart Classic Car Voorjaarsrally” to=”info@rallyevenementen.nl”] [contact-field label=”Naam deelnemer 1″ type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Naam deelnemer 2″ type=”name” required=”true” /] [contact-field label=”Ik rijd in een (merk/type/bouwjaar)” type=”text” /] [contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /] [contact-field label=”Comment” type=”textarea” /] [/contact-form]

De Voorjaarsrally 2012 wordt georganiseerd door Avalon EvenementenCHROME -the exclusive driving experience- en R.C.D. – Rally’s Carine Dubois, in samenwerking met Restaurant Hoeve Kromwijk te Zoetermeer.

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.