15 september 2012 – Alphen aan den Rijn

De 30e Oldtimerdag Alphen aan den Rijn is op 15 september 2012. Het Familie-Oldtimerfestival van West-Nederland!

Toegankelijk voor een breed publiek
Het evenement trekt ieder jaar tienduizenden bezoekers (jong en oud) uit de hele regio, maar ook uit de rest van het land.
Ons Oldtimerfestival is meer dan auto´s alleen! Op deze dag zijn alle winkels open, zijn er gezellige kramen, terrasjes en optredens van diverse dans- en muziekgroepen. Ook is er een markt in het gehele centrum direct grenzend aan de opgestelde oldtimervoertuigen.

alphenHet programma
Na het Concours d´Elegance, een (korte of lange) rondrit door de omgeving, worden de oldtimers vanaf 10:30 uur opgesteld in de Hooftstraat, midden in Alphen langs de Oude Rijn. Hier kunnen de oldtimers tot circa 16:00 uur door het publiek worden bezichtigd (de toegang is gratis). Behalve de oude voertuigen zijn er deze dag ook mooie historische sleepboten te bewonderen, oude ambachten en kleine oldtimerkermisattracties voor de kinderen. Met de oldtimerboten kan het publiek gratis een tochtje over de Oude Rijn maken.

Sponsoring
Zonder sponsoring kan een uniek evenement als de Oldtimerdag niet georganiseerd worden. De gehele organisatie draait al jaren op basis van enthousiaste vrijwilligers die blij zijn met elke vorm van sponsoring. Wij kunnen terugvallen op een aantal trouwe sponsors, maar we hebben ieder jaar toch ook behoefte aan nieuwe sponsors om het evenement een gezonde financiële basis te geven. Heeft u interesse en wilt u meer weten over de sponsormogelijkheden voor uw bedrijf rondom de Oldtimerdag? Lees dan rustig de mogelijkheden door.

Alle informatie is te vinden op www.oldtimerdagalphenaandenrijn.nl

rallyevenementen evenementen

Deze website gebruikt cookies om de website-ervaring te optimaliseren. We zorgen er voor dat je gegevens en privacy wordt gerespecteerd. Lees Meer.